Dansk ElgulvvarmeDansk Elgulvvarme

Dansk gulvvarme er startet i 2009, vi har mere end 20 års erfaring med gulvvarme og el gulvvarme termostater, på vores side finder man en Heat-Control 50 som er en standart termostat, vi har også en digital termostat, som hedder Heat-Control 10. Se alle vores termostater på siden.
Når man skal lave el gulvvarme er det vigtigt at vælge den helt rigtige el gulvvarme termostat. Laver man et alm. betongulv kan man rolig vælge en Heat-Control 50 el gulvvarme termostat, skal man derimod lave el gulvvarme til træ gulv, vil vi klart vælge en Heat-Control 10 termostat.
Vi har altid el gulvvarme termostater på lageret, så man er altid sikker på levering indenfor 48 timer, i de fleste tilfælde sender vi samme dag som ordren kommer.
Vores Heat-control HC10 kan nat sænkes, man har også den mulighed! At man kan indstille den til både luft og gulv føling, denne funktion kan vælges, man skal dog være opmærksom på, at hvis man kun vælger luft føling, så skal man ikke have et vindue åben, da føleren vil kalde på varme konstant.
Forhør dig nærmere hos Dansk gulvvarme, vi kan hjælpe dig til den rigtige løsning, og en sikker el gulvvarme termostat.!