Dansk ElgulvvarmeDansk Elgulvvarme

Dansk El-gulvvarme sælger kun produkter af højeste kvalitet og vi er specialister inden for gulvvarme trægulv. Et tilbud og en udregning, på hvad og hvilket varmekabel, som er allerbedst egnet til netop dit behov, laver vi gerne. Læs mereher.
Med en almindelig radiator vil temperaturen være varmest øverst i rummet og køligst i gulvhøjde. Gulvvarme trægulv er varmest ved gulvhøjde altså ved fødderne og det betyder, at der er køligere i hovedhøjde, da varmen jo som bekendt stiger opad.
Læs mere her
Heat-com har lavet et meget tyndt varmekabel til gulvvarme trægulv, og det består af et alufolie varmekabel som kun er 2 mm i tykkelsen, Denne alufolie kan anvendes under trægulv, laminatgulv og parketgulv. Et varmekabel med lavt forbrug og høj ydelse kan fås til. f.eks. opvarmning af 10m² for ca. 1500 kr. årligt.
Læs mere her
Man bør lægge en reflektorplade på enten 3 eller 6 mm., før man lægger parket gulvvarme trægulv. Denne reflektorplade har en meget stor isoleringsevne, og den lægges under gulvvarme trægulv og giver kulde stop, og det er med til at give en attraktiv besparelse. Læs mere her
Hvis du er interesseret i et gulvvarme trægulv, eller har du spørgsmål, kan du kontakte os på telefon eller sende os en email. Læs mere her