Dansk ElgulvvarmeDansk Elgulvvarme

Siden 1986 har Dansk El-gulvvarme specialiseret sig i elgulvvarme og vi har desuden 15 års garanti på mange af vores produkter, bedre produkter finder man ikke! Læs mereher.
Når temperaturen når under +3 grader vil dit frostsikring kabel tænde og det slukker igen, når temperaturen når over +13 grader. Termostaten som er integrerede skal monteres, på den måde så den sidder ind mod vandrøret. Udover frostvagt er det eneste som skal bruges, en rørskål til at isolere omkring røret og varmen. Dette medfører at du vil spare strøm på dit forbrug og samtidig er det en billig løsning på frostsikring.
Læs mere her
Det er ingen sag at frostsikre dine vandrør med Heat-com Frostsikring kabel. Frostsikring kabel leveres klar til brug og i mange forskellige længder. Danskproducerede produkter fra Heat-com bl.a. frostsikring kabel er kvalitetsmærket.
Læs mere her
Hos Dansk El-gulvvarme kan vi udover frostsikring kabel også tilbyde elgulvvarme. Til kategorien elgulvvarme kan vi tilbyde alt og til næsten også alle slags gulve. Så hvis du heller ikke vil fryse dine fødder længere om vinteren, så køb elgulvvarme hos Dansk El-gulvvarme! Læs mere her
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for mere information om frostsikring kabel. Læs mere her