Dansk ElgulvvarmeDansk Elgulvvarme

Dansk gulvvarme er startet i 2009, vi har stor erfarimg med alle typer varmekabler, f.eks. frostsikringskabel, dette kabel bruges på vandrør eller i tagrenden, beskyt dine vandrør med et frostsikringskabel.
Dansk gulvvarme har netbutikken dansk-elgulvvarme.dk, her finder man alle typer varmekabler, men om vinteren skal man passe på sine vandrør, her vil vi anbefale frostsikringskabel eller et selvregulerende varmekabel, besøg vores hjemmeside og se alle vores frostsikringskabel og alle vores størrelser i frostsikringskabel.
Besøg Dansk-elgulvvarme.dk og se vores udvalg af frostsikringskabel. Undgå frost skader på vandrør, plastrør, eller i nedløbsrør, det tager ikke mange minuter at montere et frostsikringskabel, og man har løst et problem som nemt kunne koste mange penge, så derfor brug et frsotsikringskabel nu..
Når man sikre vandrør med frostsikringskabler eller et frostsikringskabel, bør man bruge alu tape. Alu tapen giver en bedre varmfordeling på røret. Køb altid et frostsikringskabel i den rigtige længde, aldrig for kort, man skal dække hele røret, eller hele fladen på materialet. Er man i tvivl er alle velkommen til at ringe ind, så vi vi fortælle dig om hvordan man montere frostsikringskablet korrekt-
Med det helt rigtige løsning er et frostsikingskabel ikke dyrt i brug, det kan nemt blive dyrt hvis man ikke har et frostsikringskabel.!