Dansk ElgulvvarmeDansk Elgulvvarme

I 20 år har Dansk El-gulvvarme eksisteret. Det er bl.a. derfor at vi i dag er specialister i gulvvarme og når du skal lægge gulvvarme finder du alt hvad du behøver at bruge hos os.
Læs mere her
Gulvvarmekabler er løsningen, hvad enten det drejer sig om komfortvarme eller totalopvarmning. Dette system kan bruges i alle boligens rum, og man har fuld fleksibilitet, når du evt. skal hæve effekten pr. m2, i rum med kolde ydervægge, ved døre eller under vinduer, optimalt ved el gulvvarme badeværelser. Der bør min. installeres 150 W/m2 i badeværelser og i almindelige boliger installeres der 100-200 W/m2 afhængig af boligens isolering. Læs mere her
Med vores erfaring igennem mange år med el gulvvarme badeværelse, vejleder vi med glæde din gulvopbygning, sådan at du får den mest effektive gulvvarme i din bolig. Dansk El-gulvvarme tilbyder altid dig kvalitetsprodukter fra Heat-com.
Hvilken type kabel til el gulvvarme badeværelse og andre gulve ved vi hos Dansk El-gulvvarme.
Det kan nemlig blive dyrt i drift, hvis man laver sin el gulvvarme forkert.
Læs mere her
Vi tilbyder råd og vejledning til al slags el gulvvarme. Så er du interesseret i at vide mere om el gulvvarme badeværelse, er du velkommen til at ringe til os eller sende os en mail. her.