Dansk ElgulvvarmeDansk Elgulvvarme

Vi har igennem 20 år haft erfaring med gulvvarme elektrisk og Heat-Com er et højt kvalitetsprodukt og samtidig et af de tyndeste produkter på markedet, hvilket gør det let for dig eller den håndværker, som skal lægge trægulv eller fliser. Læs mereher.
Vi kan tilbyde dig gulvvarme elektrisk af markedets højeste kvalitet. Hvad og hvilket varmekabel, er bedst egnet til netop dit behov? Ved disse spørgsmål laver vi gerne udregninger og giver tilbud herpå. Det er også muligt at sende os dine tegninger eller mål, på den måde kan vi vende tilbage med hvilke løsninger, der er mest fordelagtig til dine behov.
Læs mere her
Heat-com gulvvarme elektrisk er et varmesystem til hele boligen, helt enestående og dansk produceret. Heat-com el gulvvarmesystemer kan ofte være en mere optimal løsning i stedet for radiatorer, fordi dette system fordeler varmen bedre i boligen. Da varmeforbruget mindskes på boligens andre varmekilder er gulvvarme elektrisk samtidig mere økonomisk fordelagtig.
Læs mere her
Vi er begyndt at sælge håndklædetørrer efter stigende efterspørgsel på dette produkt. Vores pris på håndklædetørrer, er ikke før set billigere på det danske marked og vi sælger dem kun i crom og børstet stål. Vi tilbyder også spejlvarme, på den måde kan du undgå duggede spejle. Vi har tre størrelser at vælge imellem og de kan limes bag på spejlet. Læs mere her
Har du brug for yderligere information, er du velkommen til at ringe til os eller sende en mail. Læs mere her