Dansk ElgulvvarmeDansk Elgulvvarme

Med over 20 års erfaring er Dansk El-gulvvarme førende inden for gulvvarme. Vores mål og ønsker er at kunden skal have det bedste derfor sælger vi kun produkter af meget høj kvalitet.
Læs mere
Nej, el gulvvarme er det nemmeste at installere, det er derfor let at indlægge Heatcom gulvvarme. Alene to millimeter er tykkelsen på en Heatcom gulvvarme-måtte, det gør det super let at lægge.
Man skal ikke være meget af en handymand for selv at lægge Heatcom gulvvarme i huset, hvis man blot husker at give det sidste ord til elinstallatøren.
Læs mere
Det er en stor fordel at man kan installere ny Heatcom gulvvarme lige under fliserne eller trægulvet. Det betyder, at varmen ikke skal op igennem betonen, før det kommer op i rummet.
Er ens gulv dårligt isoleret og er man interesseret i at få indlagt ny Heatcom gulvvarme, så er det vigtigt at bruge 150watt pr.m² og over 85 % af gulvet skal dækkes med el gulvvarme måtte.
Læs mere her
Du kan bl.a. slippe for duggede spejle, da Dansk El-gulvvarme også sælger spejlvarme til f.eks. badeværelser. Derudover kan vi også tilbyde dig en håndklædetørre i børstet stål eller crom, da dette produkt i længere tid har haft stor efterspørgsel.
Læs mere her
Har du spørgsmål eller brug for yderligere information om installering af Heatcom gulvvarme, er du meget velkommen til at kontakte os.
Læs mere her