Dansk ElgulvvarmeDansk Elgulvvarme

Vi har idag over 20 års erfaring med salg af gulvvarme og leverer et kvalitetsprodukt fra HeatCom, et produkt som man har 15 års garanti på. Vi giver god vejledning, og laver udregninger og derefter et tilbud, på hvad og hvilket gulvvarme varmekabel, som er bedst egnet, så man altid er sikker på den bedste løsning.!
HeatCom gulvvarme er et unikt produkt. Det er markedes tyndeste produkt, det er et danskproduceret gulvvarme system der kan bruges til hele boligen. Vi har alt i gulvvarme måtter eller el parket gulvvarme til trægulv. Vil man have den perfekte løsning, skal man dække mindst 85 % af gulvet, så har man i en super løsning og perfekt gulvvarme.
HeatComs varmesystemer giver en behagelig lun temperatur ved fødderne og nogle grader køligere i hovedhøjde. Så man udnytter varmen bedre da varmen som bekendt stiger opad og ligger sig under loftet
Du kan få gulvvarme i alle rum, lige fra det mindste badeværelse til store rum. Systemløsningerne til gulvvarme består af varmemåtter eller et varmekabel, som kan udbygges med en række specialudviklede tilbehørsprodukter.
Hvis du er interesseret i at få gulvvarme, så ring til os og vi finder den bedste løsning til netop dit behov!